Akupresszúrás masszázs

akupresszúrás masszázs

Kapcsolat Akupresszúrás masszázs Az akupresszúrás masszázs az ősi Kínából származik, és sok közös vonása van a klasszikus kínai masszázzsal. Fő jellemzője, hogy a szervezetünket behálózó merididiánokon és az azokon elhelyezkedő akupresszúrás pontokon keresztül hat, masszázs közben ezeket stimulálja a szakember.

AKUPRESSZÚRA

Számos betegség kezelésében eredményes: hipertóniás betegség, ischaemiás szívbetegség, gyomorfekély, heveny légzőszervi fertőzések, alvászavarok, derékfájás, nyaki és gerinc fájdalmak, deréktáji fájdalom, illetve csökkenti a fáradtságot és a stressz tüneteit. A netbook a látáshoz kínai akupresszúrás masszázs alapja a Yin és Yang közötti egyensúly, illetve a meridiánokról szóló tanítás.

látás-helyreállító gyógyszerek látás hyperopia műtét

Ha valamelyik szervünk vagy szervrendszerünk nem működik megfelelően, illetve a Yin és Yang között diszharmónia áll fenn, akkor erről a meridiánok jeleznek. Ilyenkor megakad a Csi, vagy nem tud normálisan áramlani, és megjelennek a tünetek.

Akupresszúrás eszközök

A masszőr a megfelelő pontokat stimulálva a meridiánon, helyreállítja az egyensúlyt. A kínai orvoslás szerint a testen több ezer olyan pont helyezkedik el, amelyeken keresztül az ún. Számos fogás, nyomás könnyen elsajátítható és önállóan is alkalmazható.

  • Hiperlátás 4 5
  • Milyen műveleteket végeznek a látás helyreállításához

Fontos tudni, hogy az akupresszúrás pontok nyomása furcsa bizsergést, enyhe fájdalmat vált ki. Bizonyos pontok nyomásával a fejfájás, a hányinger, a szemfájdalom azonnal és látványosan megszüntethető; használják ezeket a pontokat a rosszullét enyhítésére, a szellemi fáradtság leküzdésére, a szervek működésének serkentésére.

Fül akupresszúra 1.: Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, endokrin, gyógyszertári pont

Mint minden természetközeli gyógymódnak, ennek is a megelőzés a legfőbb területe. A kínai hagyományok szerint az orvost csak addig fizették, amíg páciense meg nem betegedett. Az ő dolga volt figyelmeztetni az embert a megjelenő enyhébb tünetek alapján a közelgő betegségre és még mielőtt az kialakult volna, helyreállította az éppen csak megbillent egészségi egyensúlyt.

Minél később kérünk segítséget egy adott problémával kapcsolatban, annál hosszabb a gyógyulás folyamata. Szervezetünk folyamatosan ad kisebb-nagyobb jelzéseket állapotára vonatkozólag. Ezek felismerése és megfigyelése már fél gyógyulás! A másik felét pedig elérhetjük a masszázstechnikák alkalmazásával is.

Akupresszúrás gyógymasszázs

Ez akupresszúrás masszázs olaj, illetve krém igénybevételével, vagy szárazon akár könnyű, pamut ruházatban is attól függően, hogy a kedves kliens mit igényel.

A probléma kezelhető helyileg, ami rövidebb masszázsidőt jelent, viszont több alkalmat, illetve egész testet érintő masszázs keretében is, amikor olyan testrészeket is kezelünk, melyek látszólag nincsenek is kapcsolatban az adott problémával.

a látás útja kerék mind a kilátás homok

Ez mégis hatékonyabb, mert az egész embert veszi figyelembe és könnyebben kiegyenlíthetők az úgynevezett energetikai rendszerben lévő többletek és hiányok.

Az emberben nem csak a vér és a nyirok áramlik meghatározott pályákon akupresszúrás masszázs, nyirok utakbanhanem energia is. Ami csakúgy, mint a vér vagy a nyirok időnként akadályokba ütközhet, és az áramlás így egyenetlenné válhat.

látás mínusz és plusz mit jelent az ember normális látása mennyi

Valahol pangás, energiatöbblet keletkezik és ennek megfelelően hiány alakul ki egy másik helyen a fizikából ismert közlekedőedény-elméletnek megfelelően. Akupresszúrás masszázs meghatározott mennyiségű vérrel, nyirokkal, energiával rendelkezünk ezek mozgása, illetve nem mozgása adja egészség- és betegségérzetünket. A pontmasszázzsal ezeket az akadályokat próbáljuk megszüntetni.

Az akupresszúra nem más, mint kínai masszázs. Az akupresszúra ugyanis az akupunktúrához hasonlóan éppen a meridiánokon alkalmazott masszázs. Lássunk egy rövid videót az arcon alkalmazott akupresszúráról most éppen nazális problémákra: orrfolyás, nátha, allergia stb…hogy megérthessük a lényegét. A masszázs, mint az látható is, a meridián vonalak mentén haladva történik stimulálva azokat.

Az akupresszúra az izomgörcs okozta fájdalmak, a gyulladások, keringési zavarok kezelésére is alkalmas. A hagyományos kínai orvoslás elmélet szerint akupresszúrás masszázs akupresszúra a fájdalmat nem annak eltompításával, hanem a keringés helyreállításával szünteti meg.

a zöld tea hatása a látásra vitaminok, amelyek javították a látást

Ezt a feltevést alátámasztják a legutóbbi idők kutatásai, amelyek igazolták, hogy a akupresszúrás masszázs izom lecsökkent hőmérséklete az akupresszúra segítségével visszaállítható a normális szintre. Kimutatták azt is, hogy az akupresszúra neuro-kémiai alapokra épül és így kizárt a szuggesztió lehetősége. Javallatok, ellenjavallatok Ajánlott terápia-szerűen, több alkalommal igénybe venni! Alkalmazása súlyos, heveny állapotokban nem javasolt. Orvosi beavatkozást nem helyettesít, de más természetes terápiákkal együtt sikerrel akupresszúrás masszázs.

Akupresszúrás masszázs

Holisztikus szemléletű életvezetéssel, megfelelő táplálkozással, aktív tevékenységek végzésével és a mentális frissesség fenntartásával együtt segíti a szervezet harmóniájának fenntartását vagy újra-megtalálását. Ha a terápia hosszú ideig blokkolt energiákat mozgósít, akkor azok felszabadulásakor rossz közérzet, bágyadtság és érzelmi labilitás fordulhat elő.

Ezeket mind figyelemmel kell kísérni, mint a gyógyuláshoz vezető út megkerülhetetlen lépéseit. Szülinapra, évfordulóra vagy csak úgy.

Navigálás a bejegyzések között

Lepd meg párodat, családod tagjait, szeretteidet egy kellemes masszázs élménnyel. Tökéletes megoldás az Ajándékutalvány. Nyitva tartás Hétfő - Péntek: 9 00 - 16 00 utána csak egyeztetett időpontban Szombat - Vasárnap: Csak előre egyeztetett időpontban Időpont foglalás.

Lásd még