Akupunktúrás hyperopia. Kínai látásjavító szem torna és akupresszúrás masszázs népi gyógyszerek a rossz látásért

Látásjavítás akupunktúrával

Szemtornalátástréning, szemwelness, szem masszázs Akupunktúrás pontok a fül rövidlátásában A reflexológia már régóta bevált praktikának számít a test és lélek akupunktúrás hyperopia, a harmonikus állapotok és rezgések visszaállításában.

akupunktúrás hyperopia homályos látás alkonyatkor a-vitamin

A tenyéren és a talpon is megvannak azok a reflexpontok, amik masszírozásával gyógyíthatjuk a hozzájuk köthető létfontosságú szerveket!

Ezek a mirigyek rendkívül fontos szerepet játszanak szervezetünk egészségének megőrzésében, így minden egyes talpmasszázs alkalmával ajánlott masszírozni őket. A lábfej hátsó részén végigfutó reflexterület a törzs alsó tájainak kisegítő reflexpontjait tartalmazza.

akupunktúrás hyperopia látásgyakorlatok listája

E területet alkalmanként csupán egyszer szükséges kezelni. A reflexzónák az egész test minden betegségének gyógyítására használható!

akupunktúrás hyperopia látásvizsgálati tabletták

Felsorolunk néhány betegséget, és a kezelendő területet hozzá! Vesék, húgyvezetékek, hólyag, mellékvesék és a megfelelő testrész reflexzóna Lábak dagadása, ödémája. A szívbaj kezelése mellett vesék, húgyvezeték és hólyag, szív, nyirokpontok Lábszárfekély.

akupunktúrás hyperopia az asztigmatizmus a látásromlás

Gégefő, mandulák, nyirokpontok Akupunktúrás hyperopia férfi herék, prosztata; női Roma rövidlátás, petefészek, méhkürt, hipofízis Trombózis.

Olvassa el is.

akupunktúrás hyperopia látásjavulás 40 után

Lásd még