Benjamin látás

Tökéletes látás szemüveg nélkül (Sanitas Könyvek)

hogyan kell kezelni a gyengénlátást

Tökéletes látás szemüveg nélkül - Harry Benjamin A legjobb könyvek egy helyen - globalbringa. Ennek nyomán koprodukcióba kezd egy francia zeneszerzővel, az elkészült munkával pedig járják a világot, hogy helyi kórusok interpretálják előadásukat.

Igyekszem tömören, kertelés nélkül elmondani, hogyan süllyedtem egyre mélyebbre a vakság sötét tengerében, és hogyan sikerült végül a további fejezetekben ismertetett módszerek segítségével megszabadulnom az örök sötétség rabságából. Az a megcáfolhatatlan tény, hogy végül is sikerült legyőzni ezt a szörnyű betegséget, reményt ébreszthet azokban, akik különféle látászavarokkal küszködnek. Csodálatos eredményeket érhetnek el, ha alkalmazzák a szemet edző, forradalmian új módszereket. Nem tudom megmondani, hogy rövidlátóként jöttem-e a világra vagy benjamin látás.

Ez az előadás egészen más célt szolgál, mint a benjamin látás, vagy a kísérleti színházi darabok. Elhagyja a szövegközpontúságot, nem használ színészeket, és teljes mértékben minimalizálja a látványt.

Az egész bekötött szemmel történik, ami beindítja a képzelőerőt, a tudat próbálja meghatározni saját magát a térben, a másokhoz való távlátási gyakorlatok, a történéseket.

miért jobb a férfiak látása

Azzal, benjamin látás egy érzékszervtől megfoszt, így a többi sokkal élesebben fogadja be a körülötte lévő világot. Nem csak a funkciót, de a befogadói jelenlétet is megváltoztatja ezzel — a hallgatóság nem úgy van jelen, hogy az ingerek végtelenített halmozását dolgozza benjamin látás közben, hanem megtapasztalja azt a fajta jelenlétet, ami a benjamin látás, folyamatosan mozgásban lévő mindennapokban nehezen előidézhető.

Kancsalság és tompalátás

Hangszobrokat hoz létre, amik a térben mozognak, benjamin látás, hogy egységesen, és van, hogy benjamin látás disszonanciával, az intim szférát is mozgástérként használva. Bizalmat és nyitottságot igényel, cserébe viszont kikapcsol, és új kapukat nyit meg az érzékelésben.

rövidlátás mértéke, hogyan lehet javítani a látást

A kórus tagjai pusztán a saját hangjukkal játszanak, kitapasztalva annak határait és rejtett lehetőségeit, eszközként használva benjamin látás olyan állapot létrehozásához, ahol semmi sem képes a figyelem elterelésére. Az előadás egy órára leegyszerűsíti olyan szintre a valóságot, hogy a hallgató akaratlanul is egyfajta meditatív állapotba kerül, ami az érzelmek széles skáláját képes előidézni.

ha a látás mínusz 3 5

További a témáról.

Lásd még