Egyidejű látásvizsgálatok

Optika 3.0 - Az optikák következő generációja

egyidejű látásvizsgálatok

A Szente Optikai igazodva a Optikánkban a szemvizsgálat két részből tevődik össze: objektív: egy computeres szemvizsgálatból, ahol a legmodernebb eszközök segítségével állapítjuk meg a dioptria meghatározásához szükséges alap adatokat, szubjektív: a hagyományos próbaszemüveges módszerrel választjuk ki az Önnek legoptimálisabb dioptriát, figyelembe véve az opjektív vizsgálatkor mért adatokat.

Ezt követően javaslatot teszünk a megfelelő látásjavító eszköz kiválasztására, legyen szó akár szemüvegről, akár kontaktlencséről.

egyidejű látásvizsgálatok

A látásvizsgálatkor mért adatokat egyidejű látásvizsgálatok az elkészült szemüvegekről szóló információkat számítógépes rendszerünkben rögzítjük és tároljuk. Így az adatok bármikor egy kattintással visszakereshetőek, elérhetővé válnak.

egyidejű látásvizsgálatok

A leglágyabb légbefúvásos tonométer, csökkentett hangeffektusokkal A pontosság hihetetlen kényelemmel párosul Automata beállítás, automata mérés Egyszerűen összevethető a mért szemnyomás a szaruhártya vastagsággal Réslámpa Huvitz HS A vizsgálat során a beteg a gép egyik oldalán foglal helyet, míg szemben ül a vizsgáló.

A fejet az áll- és homloktámaszhoz kell szorítani, a szemeket mindkettőt!

egyidejű látásvizsgálatok

A készülék működése nagy fényerejű, rés alakú, fokális egy pontból kiinduló fény és a binokuláris két szemmel való egyidejű nézésre alkalmas mikroszkóp kombinációján alapszik, lehetővé téve a nagy pontosságú szeres nagyítással történő vizsgálatot. A fényforrásból kiinduló sugarakat lencsék gyűjtik össze és a készülék rés alakú nyílásában egyesítik.

Az egyén pszichológiai elnyomása a neoliberalizmusban

A továbbiakban egyidejű látásvizsgálatok a résfény szerepel fényforrásként. A rés szélessége növelhető vagy szűkíthető.

egyidejű látásvizsgálatok

Az innen kiinduló fénysugarakat a vizsgálandó területre vetítve, az mikroszkóppal megtekinthető. Computeres szemvizsgáló berendezés Tomey RC A computeres szemvizsgálatot a legújabb technológiai újdonsággal, a teljesen automata keratorefraktométer computeres szemvizsgáló berendezés segítségével készítjük el.

egyidejű látásvizsgálatok

A ledes jelveteítő több mint féle ábrájának segítségével, borotva éles képével a legpontosabb vizsgálati egyidejű látásvizsgálatok érhető el. Visus jelvetítő.

Lásd még