Gyengénlátó óra. Feliratkozás

Segédeszközbolt

November Meghívottak részére Egészségnap Zalaegerszegen November Cirkusz látogatás Budapesten külön vonattal November Nótaest Színházlátogatás Budapesten Október Érzékenyítés Berzsenyi Dániel Könyvtár Október esetleges látásromlás Idősek napja megemlékezés.

Kezdés időpontja: Szombathely, Vörösmarty u. Október Érzékenyítés Sárvár Október Kezdés időpontja : óra Helyszín: Közösségi terem. Nyilvános elnökségi ülés Lengőteke verseny. Önköltséges kirándulás Ópusztaszerre, vagy Szegedre. Jelentkezési határidő: augusztus ig. Jelentkezés Nagy Lászlóné Marikánál. Gyógycipő vásárláshoz méretvétel lehetősége.

Ez lesz a világ első vakoknak szánt okosórája Origo Bár az okosórák piaca hatalmas robbanáson ment keresztül az elmúlt években, eddig nem volt Braille-technológiával ellátott eszköz a vakok számára. Ezt a hiányt tölti be a koreai Dot nevű cég okosórája, ami valós időben változtatja meg a kijelzőn szereplő írásjeleket, ráadásul állítható sebességben. Ránézésre olyan, mint egy átlagos óra, annyi különbséggel, hogy jól tapintható Braille-írásjelek találhatók a számlapján.

Helyszín: Egyesület székhelyének közösségi terme, Szombathely, Vörösmarty u. Szeptember Családi nap a múzeumfaluban főzéssel egybekötve. A többi program szabadon választott, önköltséges.

a levelek táblája teszteli a látást jóga gyakorlatok a látás javítása érdekében

Zalaegerszeg Csány László vetélkedő Szeptember Klubdélután a közösségi helyiségben Jó idő esetén fürdés, vagy városnézés Keszthelyen. Rossz idő esetén fürdés Szentgotthárdon. A program meghiúsulása esetén a program augusztus én kerül megvalósításra. Joskar-Ola-i napokon főzőverseny.

  • Hermina - Kapcsolat
  • Táblázat a látás formátumához a
  • Megjelent a Péntek Lajos Alapítvány
  • Hyperopia és torna

Augusztus Savaria Történelmi Karnevál — érzékenyítés Augusztus Érzékenyítő program a Szalézi gyengénlátó óra Július Jelentkezni Nagy Lászlóné Marika alelnöknél korlátozott számban lehet. Július Szentgotthárd — fürdés. Jelentkezni Nagy Lászlóné Marika alelnöknél Július Klubdélután Június Érzékenyítő program Zrínyi iskola Június Érzékenyítő program Bólyai iskola Június Imre István tagtársunk meghívására Celldömölkön klubfoglalkozás, főzés gyengénlátó óra kirándulás a Ság hegyen Hegykői termálfürdőzés, kastélylátogatás Május Érzékenyítő program Kőszegen Május Zalaegerszeg séta az azáleás-völgyben Május Csütörtökönként Kézművesklub kezdés: 13 gyengénlátó óra, Vezeti: Kinszlerné Zsuzsa.

látásvesztés baleset után gyakorlatok a látásverés módszerének javítására

Április 3. Gyógycipőkészítő érkezik az Egyesületbe. A jelentkezők létszáma limitált, ezért Nagyné Marikánál kell jelentkezni, ha szeretnél gyógycipőt készíttetni magadnak. Április 6.

mi a legrosszabb látás mínusz látáskutatási módszerek

Április Látás az elektromos berendezésekben lesz a Húsvétváró klubdélután. Kezdés: 14 órakor. Lehet hozni mindenféle finomságot. Ha hozol tojást, akkor közösen megfestjük. Egyesületünk érzékenyítő csapata kint lesz a Fő téren az Esélyegyenlőség napon.

Segédeszközbolt

A hónap végi klubdélután. Várunk szeretettel. Böllér verseny a Csömötei hegyen. Március 7.

Kézművesklub kezdés: 14 óra, Vezeti: Kinszlerné Zsuzsa. Március 8. Nőnap az Egyesületben. Március Informatika klub kezdés 17 óra, Vezeti: Tomor Tibor Március Kézművesklub kezdés: 14 óra, Vezeti: Kinszlerné Zsuzsa Március Ügyfélfogadás szünetel.

Audio-narrációval biztosított rendezvény, kiállítás

Koszorúzás a Horváth Boldizsár szobornál Március Klubdélután kezdés: 14 óra helyszín: Szombathely, Vörösmarty u. Tesco munkatársai részére érzékenyítés a Nagy Tescoban.

számítógépes látáshigiénia látás, ahol a műtét

Informatika klub kezdés 17 óra. Vezeti: Tomor Tibor Február 7. Február 8. Múzeumbogarak érzékenyítés Kezdés: kor Február Okosklub kezdés: 14 óra, vezeti: Varga Olivér.

Több okból is különleges nap volt számunkra ez az október a. Egyrészt mindig öröm, ha a Fehér Bot Napja alkalmából találkozhatunk régi és új ügyfeleinkkel, akik minden nap használják, és szeretik az Infoalap által honosított és forgalmazott szoftvereket, akik 15 éve rendszeresen pályáztak hozzánk adomány eszközökre. De most a közös ünneplésnek egy különleges apropója gyengénlátó óra volt, az ország licenc program keretében mostantól a határon túli magyar látássérült felhasználók is jogosultak az ingyenes képernyőolvasó és — nagyító programokra. Szombaton reggel, tíz óra előtt megtelt a rendezvény helyszíne, a Vakok Általános Iskolájának Nádor Terme.

Informatika klub kezdés 17 óra, Vezeti: Tomor Tibor Február Kézművesklub kezdés: 14 óra, Vezeti: Kinszlerné Zsuzsa Február Klubdélután, a VÁI munkatársai lesznek a vendégeink Február Találkozás Savaria Múzeum előtt kor Január Battyhány-Strattmann László u.

Ezen a napon rövidített ügyfélfogadás lesz. Január Farsangi bál a klubdélután keretében. Kezdés 14 órakor.

  • Alko-Soft Termékek
  • Látás izomlazítás
  • Прокторы теперь не сопровождали его, он уже не находился под наблюдением -- в открытую, по крайней мере.
  • Rekonstrukciós műtét rövidlátás miatt

Batyus bál lesz, lehet hozni minden finomságot. Hozd magaddal barátaidat, ismerőseidet. A könyv Ft-ért megvásárolható a helyszínen. Egyesületünk tagjai kedvezményes áron maximum 2 db-ot vásárolhatnak. Kedvezményes ár: Ft. December Érzékenyítő napot tartunk a Városházán, az Önkormányzat dolgozói részére. Lak István: Tövises a látás torzulása a hangoskönyvekig könyvbemutató Helye: Vörösmarty u.

Kezdés: 15 óra Hozhatod barátodat, ismerősödet. Savaria Lions Club karácsonyi hangversenye. Helyszín: Gyengénlátó óra, Bartók terem Kezdés: 18 óra Hozhatod családtagodat, barátodat. Egyesületünk karácsonyi ünnepsége Kezdés: ,30 Helyszín: Egyesületünk székháza, Szombathely, Vörösmarty u.

Elő szilveszteri buli Kezdés: 17 gyengénlátó óra Helyszín: Egyesületünk székháza, Vörösmarty u. Részvételi szándékodat Nagy Lászlóné Marikánál 06 70 telefonszámonvagy Bősze Györgynél 06 30 telefonszámon jelezd.

Várunk szeretettel, természetesen a kísérődet is.

Címke: életvitelt könnyítő eszköz

Jó kedvedet hozd magaddal! November 5. Az első alkalomkor megbeszélés, így azt, gyengénlátó óra a jelentkezőknek mikor jó az időpont, ezen a napon lehet megbeszélni. Vezeti: Varga Olivér. November 9. Az első alkalommal megbeszélés, többek között az is, hogy ez az időpont megfelelő-e. Az egyik nap az egyesületben érzékenyítés a bogaraknak, a másikon a Múzeumban tárlatvezetés. Értesítés megy, ha már tudjuk, melyik nap lesz az egyesületben, és melyik a múzeumban.

A kezdés időpontja: negyed 4 lesz. A kiállítások, programok megtekinthetők óra között. Várjuk tagjainkat, kísérőiket, barátaikat. Helye: az Oladi Művelődési Központ Tükrös terem. A könyvet bemutatja: Csider Sándor gyengénlátó óra Október A vendégek olyan szakemberek, akik valamilyen formában segítik, támogatják az Egyesületünket.

Olvasási beállítások

A programot a Tesco és a Savaria Lions Club támogatja. Jelentkezés Nagyné Marikánál. Helyszíne: Gagarin u. Kihívottaink: a Gagarin uti látássérültek és a mozgáskorlátozott egyesület csapata. A kőszegi Naturpark Egyesülettel lesz egy közös érzékenyítő nap. Kezdés 13 órakor. Busszal megyünk a Csömötei hegyre a Gyengénlátó óra. Ha szeretnél jönni a Nagyné Marikánál tudsz jelentkezni. A részletekről még megy levél. Ideje: Egyesületünket négyen képviselik a versenyen.

Vásárláshoz hozd magaddal tagkönyvedet. Ha szept.

a legjobb látást helyreállító termék látásélesség és dioptriák

Családi nap. Hozd magaddal családodat, férjedet, gyerekedet, érezzük jól magunkat együtt. A program: 10 órakor találkozás a csónakháznál. Lehet csónakázni, vízi biciklizni. Utána átmegyünk a Múzeumfaluba, ahol a Vakmerő Szakácsaink bográcsos ételt készítenek. Aki nem akar csónakázni, egyenesen a Múzeumfaluba mehet.

A Múzeumfaluban lesz mód lovagolni, lesz séta és ismerkedés a Múzeumfaluval. Jelentkezés: Nagy Lászlóné Marikánál.

Lásd még