Kilátás a, Értékelés:

Color - Arról jöttem én

Alice Munro Tulajdon családja ihlette meg a világ egyik legkiválóbb elbeszélőjét - az eredmény: a múlt helyenként regényes, pompásan megírt újrateremtése. Először Munro tizennyolcadik századi ősei tekintenek a távolba az edinburghi vár kiugró sziklájáról, aztán Ontarióban élő szülei néznek szembe meghiúsult ambíciókkal, végül, immár az ötvenes éveket megidézve, Először Munro tizennyolcadik századi kilátás a tekintenek a távolba az edinburghi vár kiugró sziklájáról, aztán Ontarióban élő szülei néznek szembe meghiúsult ambíciókkal, végül, immár az ötvenes éveket megidézve, saját írói ébredésének története bontakozik ki a lapokon.

kilátás a szemműtét után

Munro erőfeszítés nélkül vezeti át az olvasót ezen a nagy időíven, lazán kapcsolódó elbeszélésfolyammá szőve tényeket és mesét. Kötete ékesen bizonyítja, hogy az irodalomnak továbbra is rengeteg mondanivalója van az életről.

kilátás a látás nem kevesebb

Első novellája ben, első kötete pedig ban jelent meg. Kilátás a azóta számos nyelven olvashatók, mindenütt nagy kritikai és közönségsikert aratnak.

Az időjárás itt: Kilátás a tengerre, Egyesült Királyság

Számos díj és elismerés birtokosa, elnyerte többek között az Egyesült Államok Országos Könyvkritikusi Körének díját és a rangos Giller Prize-t is. Válassza az Kilátás a legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!

kilátás a fordított látás felnőttnél

Budapest, XV.

Lásd még