Szemlátás tesztek

Diagram, Szemek, Szemüveg, Szem, Látás, Feláll, Látási, Fogalom, Vizsga, Háttér, Teszt, Becsuk,

Felvétel a kívánságlistára Telepítés Kérjük, tartsa a készüléket karjától távol.

Ha képes látni a zöld aláhúzott rekordot, akkor a látása valószínűleg rendben van. Próbáld ki ezt a szemet ellenőrizni a vizsgálati táblák tesztje most! Ez egy ingyenes tábla, amely ellenőrzi a látását és segít megtalálni a látással kapcsolatos problémákat.

szemlátás tesztek kötőhártya-gyulladás csökkent látásélesség

Nagyon egyszerű a használata és diagnosztizálása. Ha érdekli a szem egészségét, vagy csak azt akarja megérteni, hogyan működik a látásteszt tábla, akkor ez az alkalmazás teljesen az Ön számára.

szemlátás tesztek szerzett hyperopia

Ez a teszt a híres szemész és okulista szemvizsgálati tábláit tartalmazza. Az Orlova, Golovin és Snellen táblákból áll, amelyek hosszú ideig nagyon hatékonyak.

szemlátás tesztek látványárak helyreállítása samapa

Lehet, hogy a szemed fáradt, és csak össze kell hasonlítania a jelenlegi látásélességet a normáléval. Vagy többféle szembetegségben szemlátás tesztek, mint asztigmatizmus, látásélesség-recesszió, szemlátás tesztek nehézségek, látóidegproblémák, szürkehályog, látómező szűkítése és még sokan mások.

szemlátás tesztek hogyan lehet helyreállítani a látást az 1-nél

Akkor ez az alkalmazás megpróbálja segíteni velük. A látótáblák használatának még egy jó módja a szemüveg vagy szemlencse ellenőrzése. Ez az alkalmazás a gyermekek számára is használható.

szemlátás tesztek szem látás gyakorlatok

Mivel a szemüvegből betűk nélkül található, csak vicces képek az egyszerű megértés érdekében. Ha bármilyen szembetegsége vagy látási nehézsége van, javasoljuk, hogy látogasson el az igazi szemészhez.

Majd takard el a másik szemed, és ismételd meg.

Lásd még