Asztali látásvizsgálatok

A számítógépes látás szindróma megelőzése

asztali látásvizsgálatok hogyan lehet csökkenteni a látását

A ma ismert legmodernebb, számítógép-vezérlésű eszközökkel, technikákkal szem nélküli látástechnika asztali látásvizsgálatok derítjük fel, hogy kinek milyen látáshibája szorul korrekcióra. Sok órás autóvezetés? Nem természetes fényben végzett munka?

asztali látásvizsgálatok ugyanaz, mint a rövidlátás 6 betű

Irodai munkavégzés. Asztali monitor, vagy valamilyen hordozható eszköz használata.

asztali látásvizsgálatok a szemek összezsugorodnak a rossz látástól

Állva, vagy ülve végzett monitorhasználat. Csak a monitort kell figyelni, vagy közben máshova is kell jól látni?

Magyarul rövidlátást jelent. A rövidlátó szemben a távoli tárgy éles képe az ideghártya előtt jön létre. A rövidlátó szem csak közelre lát élesen Rövidlátóságot hoz létre, ha a szem tengelye hosszabb tengelymyopia vagy törőereje nagy törési myopia.

Ekkor ügyfelünkkel közösen tervezzük meg leendő napszemüvegét és elkészítjük azt. Ezekben az esetekben a rendelkezésre álló igen széles lencse szín választékban és keret választékban segítünk az egyéni elképzeléseknek megfelelőt megtalálni, kiválasztani és elkészítjük azt.

asztali látásvizsgálatok látás teszt levél tábla

Amennyiben a sérült szemüveg alapanyagainak állapota lehetővé teszi a javítást, azt elvégezzük, vagy alkatrészek cseréjével igyekszünk a további használatot biztosítani.

Nem megfelelő nagyságú a látótér?

Bejelentkezés

Nem megfelelő a lencse színe a fényviszonyokhoz? Különböző sportok, különböző dioptriák, különböző látásigények, különböző esztétikai igények esetén minden esetben ügyfelünk anatómiai adottságait, látásigényét, elképzelését és szemének dioptria állapotát vesszük alapul.

Teljesítményromlás: csak nem látják a táblát?

Segítünk megtervezni, megálmodni az optimális megoldást, amit azután elkészítünk. Üzletünk szakembereinek segítségével ügyfelünk megtervezheti, hogy szemüvege kristályok, drágakövek beépítésével hogyan válhat egy igazán egyedi ékszerré. Mesterségünk kézzel végzett munkafolyamatait a mai kor legmodernebb megmunkálási technológiáját biztosító berendezések asztali látásvizsgálatok házasítjuk.

A szemüvegkészítés titka a részletekben, az értő kéz munkájában, a felhasznált anyagok minőségében, a beépített miniatűr alkatrészek minőségi kidolgozásában rejlik.

Hogyan történik egy szemvizsgálat?

Egy jó szemüveg, mire viselője arcára kerül, sokszor több száz! Ennek az eredménye akkor lehet kiváló, ha a készítés, a kontroll és a kész szemüveg átadása egy helyen történik.

A korrekció nélküli látási problémák, mint a távollátás és az asztigmatizmus, a szem koordinációs képességének romlása és a szemek öregedése, például a presbyopia, mind hozzájárulhatnak a vizuális tünetek kialakulásához számítógép vagy digitális képernyő használatakor. A felhasználók által tapasztalt vizuális tünetek közül sok csak ideiglenes, és a számítógépes munka megállítása vagy a digitális eszköz használatának megszakítása után csökkenhet.

Ennek során keret nélküli szemüvegekhez közösen tervezzük meg a lencsék formáját. Ennek eredményeként olyan szemüvegek születnek, amelyek amellett, hogy viselőjük elképzeléséhez alkalmazkodnak, egyediségükkel is értéket képviselnek. Copyright © · Minden jog fenntartva · Sigmondoptika.

asztali látásvizsgálatok lehet-e a látás

Lásd még