Reflexológiai látás

Glaukóma (Zöld hályog) + Kezelési talptérkép - Talpmasszázs tananyag

Csak azok érthetik meg a látás fontosságát, akiktől a látás ajándékát megtagadták, vagy reflexológia és látás, akik elvesztették reflexológiai látás. A masszázs nagyon sok, a vakság reflexológiai látás szakaszában lévő emberen segített hyperopia mi a kezelés.

A masszázs soha nem árthat, s mindig használ valamennyire, még ha nem is képes a tökéletes reflexológiai látás minden esetben visszaadni a betegnek. A reflexmasszázs mindig ellazítja az embert, mindegy, hogy mire használjuk, s ez már magában nagyon hasznos dolog. Remélem, hogy a szembetegségekkel küzdő embereknek egy újfaj­ta látásmódot tudok majd megmutatni, és esélyt adnak a reflexmasszázsnak azzal, hogy kipróbálják magukon, és megbizonyosodnak ró­la, hogy tényleg reflexológiai látás rajtuk is segíteni.

Az itt leírt reflexmasszázs se­gítségével a szemnek nem csupán az egészségi állapotát javíthatjuk, de szebbé is tehetjük. A vese ingerlése a jobb látás érdekében A szem jó működését leginkább befolyásoló szerv a vese. Szemfájás reflexológiája A vese ingerlésére a láb és a kéz középpontjában lévő reflexpontokat masszírozzuk.

A vese testreflexpontjait találhatjuk meg, a szem ingerlése érdekében ezeket is dolgozzuk át. Most térjünk át a szem reflexpontjaira. Az előző két, kéz- és láb­masszázsról szóló könyvemben megtanítottam önöknek, hogy a nagy­lábujj mellett lévő két kisebb lábujj reflexpontjait masszírozzák ott, ahol azok a talphoz csatlakoznak.

Reflexológia a látás helyreállításához

Mindkét lábon végezzék el ezt a masszázst. A kézen, a hüvelykujj mellett a mutató- és a középső reflexológiai látás is végezzék el a reflexmasszázst.

Segít a reflexológia, ha felborult az egyensúly Amennyiben érzékenynek találják ezeket a pontokat, ez azt jelenti, hogy további masszírozásra van reflexológia és látás ahhoz, hogy a szem helyes működését megakadályozó lerakódásokat megszüntessük. A szem reflexpontjainak masszírozása a jobb látás eléréséért Kezdjük el a szemhez közeli reflexpontok masszírozását.

Ezzel reflexológiai látás szembetegséget kijavíthatunk. Therese Pfrimmer a következő el­méletet reflexológia és látás módszert dolgozta ki és használta sikerrel. Amennyiben a szem körüli izmok merevek, akkor befelé húzzák a szemgolyót, el­torzítva annak eredeti formáját.

Blogbejegyzések

Reflexológia Ezzel megszüntetik a szemgolyó ren­des keringését, ez pedig közel- és távollátást okoz. Amikor merevek a szemhéjizmok, kidörzsölik a szemgolyót, ami aztán a szürke hályog kialakulásához vezet.

látásélesség 0 8 az

Amennyiben a szemhát izmai merevek, akkor összepréselik a könnycsatornát annyira, hogy az elzáródik, s nem tud rendesen kiürülni, ami folyadék-felhalmozódáshoz, majd pedig a zöld hályog kialakulásához vezet.

A szemizmok ellazítása érdekében, középső ujjainkkal kezdjük el masszírozni mindkét szem alatt az reflexológiai látás lévő reflexpontokat. Nyomjuk meg kissé befelé az ujjainkat, s keres­sünk merev izmokat. Amikor merev izommal találkozunk, minden bi­zonnyal fájó reflexpontokra is lelünk majd, vagy az ujjaink alatt pat­togni fognak bizonyos izmok.

Mi is pontosan a reflexológia, és miben segít?

mi a hátsó szürkehályog

Mikor a szemreflexpontokat ingereljük, azonnal megújult energiát és életerőt küldünk a szemekbe. A kezdeti időszakban ne végezzük ezt a gyakorlatot túl gyakran, ugyanis a szem ingerlésétől szörnyű fejfájást kaphatunk. Azt ajánlom, hogy az első napon csak egyszer végezzék el a gyakorlatot, majd fokozatosan nö­veljék a masszázs időtartamát, ahogy jólesik, anélkül hogy túlingerel­nék a pontokat. Mindez érvényes az összes reflexológia és látás, s a ké­sőbbiekben leírt szemtornára is.

Most térjünk át a szem feletti csontokra, és ismételjük meg a gya­korlatot. Ebben az esetben talán könnyebb a hüvelykujjunkat használni.

hyperopia magas fokú asztigmatizmus

Az izmok felett végezzük a masszázst, s reflexológiai látás magukat az izmokat nyomkodjuk. Az orr feletti részen is masszírozzuk át a szemizmokat, a középső és a hüvelykujjak segítségével, mélyen a szemgödörtől kiindulva.

a szem torna a látásról szól

Ha kemény pontot vagy merev szalagot találnak, tudni fogják, hogy egy feszes, merev izommal állnak szemben, amely megakadályozza az elektromos ener­giának reflexológiai látás reflexpontokon keresztüli áramlását.

Lehetséges, hogy ez a pont nagyon érzékeny lesz, mert az éltető életvonalat ezek a kemény és érzékeny területek lezárják. Ezeknek a szem körüli reflexpontoknak a masszírozásával a szem helyes elhelyezkedési vagy kidudorodási reflexológia és látás is javíthatjuk, illetve a szem fájdalmát és fényre való érzékenységét is befolyásolhatjuk. Mindemellett még az izomfeszültség okozta szemferdülést is gyógyít­hatjuk ennek a masszázsnak a segítségével. A fej ütögetése és masszírozása ugyancsak elősegítheti, hogy a szemben friss életenergiát keltsünk életre.

Glaukóma (Zöld hályog) + Kezelési talptérkép - Talpmasszázs tananyag

Természetes szemfürdő A szem helyes működésének visszaállítására a méz nagyon hatásos anyag. Cseppentsünk a szembe egy csepp mézet, s hamarosan jelen­tős változásnak leszünk tanúi.

Első alkalommal szemünk égni fog, de ez mindössze néhány másodpercig tart, a könnyek hamar kimossák majd a mézet. Egyik alkalommal farkasvakságtól reflexológiai látás, s lát­tam, hogy a többiek mézet csepegtetnek vonalak a látásképzéshez szemükbe.

A reflexológiai kezelés osztatlan figyelmet biztosít

Elhatároztam, kipróbálom. Fejmasszázs fajták A méz becsepegtetését követően, nem sokkal sötétedés után haza kellett mennem az autóval. Már jó néhány mérföldet meg­tettem, amikor ráeszméltem, hogy ugyanolyan jól látok, mint nappal.

A kutatók szemidegsérülést szenvedett egerek látását állították helyre génterápiával és káliumcsatorna-blokkolóval; a jótékony hatás a csatornablokkolónak köszönhető, amely elősegítette, hogy az idegrostok impulzusokat továbbítsanak a szemtől az agyig. A gyerekek között ez a százalék: kb.

Sok-sok évvel ezelőtt történt ez az eset, s ma is nagyon jól látok, még éjszaka is. A mézet összesen tíz napig használtam, majd reflexológia és látás nagyon elfoglalt voltam, szinte meg is feledkeztem róla. Egy férfi úgy óvta meg látását, hogy reflexológia és látás többször reflexológiai látás szemét. Helyezzük tenyerünket a szemünkre úgy, hogy az ujjak középen keresztezzék egymást.

Fejmasszázs fajták, Reflexológiai látás

Igazítsuk a két kezet addig, amíg egy­általán nem szűrődik át a fény. Nyissuk ki a szemünket, s néhány per­cig bámuljunk bele a sötétségbe. Az egész idegrendszert megnyugtat­ja ez a gyakorlat.

  1. Segít a reflexológia, ha felborult az egyensúly - Springday Medical
  2. Reflexológia és látás. Segít a reflexológia, ha felborult az egyensúly - Springday Medical
  3. Reflexológiai látás - Hogyan lehet rosszul látni a szemet

Lásd még